JXY tipe runtah panas regenerasi dryer

Katerangan pondok:

Runtah panas dryer regenerative mangrupakeun tipe anyar dryer adsorption, ngayakeun milik panas regenerative, ogé teu kagolong kana euweuh regenerative panas, sarta milik adsorption suhu ayun, nya éta pamakéan hawa hawa compressor haseup panas regenerasi desiccant, adsorbent. Ieu sagemblengna regenerate, sanajan dina tekanan low 0,35 Mpa kaayaan gawé pamakean, salami laju beban compressor teu kurang ti 70%


Rincian produk

Tag produk

Prinsip gawé

Runtah panas dryer regenerative mangrupakeun tipe anyar dryer adsorption, ngayakeun milik panas regenerative, ogé teu kagolong kana euweuh regenerative panas, sarta milik adsorption suhu ayun, nya éta pamakéan hawa hawa compressor haseup panas regenerasi desiccant, adsorbent. tos rengse regenerate, sanajan dina tekanan low 0,35 Mpa kaayaan gawé pamakean, salami laju beban compressor teu kurang ti 70%, Alat drying tiasa dianggo reliably, ku kituna bisa ngamangpaatkeun pinuh énergi sorangan sarta ngabogaan énergi- éfék hemat.Pamanas listrik tina pengering regeneratif mikro-panas dibatalkeun.Dina waktos anu sami, pengering hawa anu dikomprés regeneratif panas mangrupikeun jinis alat pengering hawa dikomprés anu hemat energi sabab henteu aya konsumsi gas salami pemanasan sareng regenerasi.

indikator teknis

Tekanan gawé 1.3-1.0mpa
Suhu asup ≥100 ℃
Réngsé titik embun tekanan atmosfir gas ≤-40 ℃ (alumina) ≤-52 ℃ (saringan molekular)
Modeu kontrol kontrol otomatis mikrokomputer
Daur gawé 6-8h
konsumsi uap regenerated ≤2%

ciri teknis

1. ngagunakeun controller microcomputer canggih di dunya, bisa ngawujudkeun komunikasi jeung kontrol linkage, kinerja alus teuing.

2. milih klep kukupu kualitas luhur, pindah gancang, Peta akurat jeung dipercaya.

3. pamakéan alat difusi gas, distribusi hawa seragam dina munara, metoda keusikan unik, hirup layanan panjang adsorbent nu.

4. Prosés regenerasi ngagunakeun panas runtah compressor hawa, sarta konsumsi énergi regenerasi low.

5. tata perenah sakabéh nyaéta lumrah, struktur kompak, instalasi basajan, pamakéan merenah tur pamaliharaan.

Runtah panas regenerasi hawa dryer tabel parameter teknis

Modél

Lalulintas

Nm3/min

Diaméter inlet jeung outlet

mm

Total beurat

kg

Gemblengna dimensi

L * W * H mm

catu daya / kakuatan

 

JXY-100/8

100

150

7400

3850 * 2260 * 3200

220V / 50Hz

100 w atanapi kirang

JXY-150/8

150

200

10700

4400 * 2600 * 3500

 

JXY-200/8

200

200

13.400

4900 * 2700 * 3800

 

JXY-250/8

250

200

17050

5400 * 3100 * 3820

 

JXY-300/8

300

250

19400

5900 * 3200 * 3900

 

JXY-350/8

350

250

22000

6200 * 3200 * 4360

 

JXY-400/8

400

250

25500

7100 * 2900 * 4300

 

JXY-600/8

600

350

36000

8400 * 3300 * 4760

 

Bagan alur prosés

5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami