Parabot purifikasi

  • JXT carbon carrier purification device

    Alat pemurnian pembawa karbon JXT

    Boh dina deoxidization katalitik sareng deoxidization kimiawi, peryogi hidrogén, tapi kakurangan sumber hidrogén di sababaraha daérah, khususna nyetél alat produksi hidrogén dékomposisi amonia.

  • JXQ hydropurification unit

    Unit hidropurifikasi JXQ

    Dina aksi katalis, hidrogén meta jeung sumber hidrogén dina sistem, ngaluarkeun oksigén sésa, dehydrogenates salajengna, lajeng asup kana sistem drying pikeun dehidrasi jero pikeun ménta nitrogén purity tinggi.