JXX efisiensi tinggi minyak remover

Katerangan pondok:

Élmu Degreaser pikeun ngeset separation screw, pre nyaring sarta condensing tipe filtration rupa purifikasi tersiér mangrupa sakabeh organik, bisa éféktif salian cai, panyabutan minyak, nyaring lebu, mun shorten prosés purifikasi hawa dikomprés, lajeng ngaliwatan pos-processing tina saringan precision, precision nyaring bisa ngahontal 0.1 um, eusi minyak residual tiasa kirang ti 0.03 mg / Nm3, kualitas purifikasi hawa meunang jaminan dipercaya.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

Élmu Degreaser pikeun ngeset separation screw, pre nyaring sarta condensing tipe filtration rupa purifikasi tersiér mangrupa sakabeh organik, bisa éféktif salian cai, panyabutan minyak, nyaring lebu, mun shorten prosés purifikasi hawa dikomprés, lajeng ngaliwatan pos-processing tina saringan precision, precision nyaring bisa ngahontal 0.1 um, eusi minyak residual tiasa kirang ti 0.03 mg / Nm3, kualitas purifikasi hawa meunang jaminan dipercaya.

produk nu adopts parusahaan urang urang karek dimekarkeun tur elaborately dijieun unsur filter, nu dicirikeun ku struktur kompak, volume leutik, efisiensi purifikasi tinggi, ngagantian merenah tur instalasi, sarta fundamentally mastikeun pangaruh pamakéan.

Prinsip gawé

The-efisiensi tinggi remover minyak diwangun ku awak laras luhur jeung handap, baki tengah, separator spiral, assembly pre-filter, assembly filter rupa, instrumen jeung assembly kokotor (teu ditémbongkeun dina gambar), jsb hawa dikomprés ngandung badag. Jumlah partikel ditunda, cai jeung minyak asup kana silinder handap kahiji, sarta minyak cair jeung cai disimpen di handap ku separation spiral, discharged ku assembly kokotor, sarta hawa ngalir kana assembly pre-filtration ngaleupaskeun padet badag tur gas particles.Finally cair ti ngasupkeun komponén inti degreaser nu - filter rupa, gas ngaliwatan kombinasi interception ranjang filter, tabrakan, kayaning difusi, pangaruh sedimentasi gravitasi, nyieun minyak leutik, partikel aerosol cai dina prosés maké. ranjang filter diatur dina kondensasi microfiber junctions maranéhanana, sarta laun tumuwuh nepi, ahirna ngahontal separation gas-cair dina lapisan settling gravitasi, ku kituna pikeun meunangkeun bersih, euweuh minyak, euweuh cai, D.Ust-gratis) hawa dikomprés.

indikator teknis

Tekanan gawé 0.6-0.1mpa (1.0-3.0mpa upami dipénta)
Suhu asup ≤50 ℃
Kaluaran eusi minyak <0.1-0.01ppm
Leungitna tekanan ≤ 0,02mpa
2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami