Tentang Kami

Hangzhou Juxian Gas Equipment Manufacturing Co., Ltd.

elmu pangaweruh jeung téhnologi salaku pituduh, pasar salaku pituduh, kualitas pikeun ngembangkeun, bakat salaku yayasan, manajemén pikeun nyieun mangpaat, sarta jasa pikeun meunangkeun kredibilitas.

Émbaran parusahaan

Hangzhou Juxian Gas equipment Manufacturing Co., Ltd. nyaéta profésional dina aktipitas purifikasi gas, separation, Pergaulan usaha, ayana di bank Walungan Fuchun nu geulis, ayana di Hangzhou Fuyang Xukou Industrial park, Hangzhou West Lake jeung spot endah nasional antara sarébu Island Lake. , ékonomi dimekarkeun, transportasi merenah.

Produk utama perusahaan nyaéta: tekanan adsorption nitrogén, alat-alat produksi oksigén, alat-alat purifikasi gas, dryer regenerasi panas mikro, euweuh dryer regenerasi panas, dryer regenerasi panas runtah, filter, alat kontrol jeung leuwih ti 200 specifications.The parusahaan geus ngadegkeun hiji. Sistem operasi komprehensif di bumi sareng di luar negeri pikeun mastikeun kualitas produk sareng jasa saatos penjualan anu sampurna.

Produk Hangzhou juxian loba dipaké dina industri pétrokimia, industri kimia batubara, kimia rupa, ubar biologis, antara farmasi, gandum jeung neundeun minyak, beusi jeung metallurgy baja, metallurgy bubuk, sél suluh, silikon polycrystalline, amonia sintétik, kadaharan, éléktronik, kaca. , karét, tékstil, aerospace, médis, panyalindungan lingkungan, mobil, widang minyak, kayaning industri énergi anyar.

Hangzhou Juxian Gas Equipment Manufacturing Co., Ltd. adhering kana "tingkat tinggi, tingkat luhur, kualitas luhur" jeung "serius, ketat, ketat" tradisi rupa jeung gaya, taat kana konsép ilmiah pangwangunan pikeun ngamajukeun parobahan jeung inovasi. Pausahaan boga gaya teknis kuat, téhnologi produksi canggih, alat-alat nguji lengkep, kualitas dipercaya, manajemén ilmiah, produksi kinerja parabot anu mastikeun luyu jeung standar nasional relevan.Hangzhou Juxian sumanget "manajemén ilmiah sarta standardized, kualitas luhur tur efisien. jasa" pikeun filosofi bisnis, nurutkeun standarisasi perusahaan, standarisasi, kabutuhan ilmiah, adaptasi jeung daya saing pasar salaku panungtun, bubuka komprehensif mékanisme manajemén perusahaan modern, serius standarisasi manajemén internal tina usaha.

Kalayan modal kadaptar 30 juta yuan, perusahaan kami parantos kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen kualitas iso9001-2016, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001-2015, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan ISO45001-2018, sertifikasi sistem médis ISO13485 sareng sertifikasi anu sanés. a "sains jeung téhnologi smes" sarta ngabogaan 25 model utiliti patén-patén.

Pausahaan nyokot terus minuhan kaperluan pamaké salaku titik awal, nyokot kapuasan pamaké salaku standar, ngandelkeun kaunggulan bakat, sains jeung téhnologi, jeung kakuatan manufaktur, sarta strives pikeun ngahontal tingkat internasional dina panalungtikan ilmiah, manajemén. , kualitas sarta service.Strive nyieun brand profésional, manajemén profésional, kualitas profésional, jasa profésional, pikeun pamaké pikeun nyieun kauntungan, pikeun masarakat pikeun ngumpulkeun kabeungharan, nyieun mangsa nu bakal datang hadé.

Kalayan modal kadaptar 30 juta yuan, perusahaan kami parantos kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen kualitas iso9001-2016, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001-2015, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan ISO45001-2018, sertifikasi sistem médis ISO13485 sareng sertifikasi anu sanés. a "sains jeung téhnologi smes" sarta ngabogaan 25 model utiliti patén-patén.

Gas Juxian

"Juxian Gas" - boga téhnologi profésional ngarah industri, sarta mingpin téhnologi pang anyarna industri urang.

"Juxian Gas" - salawasna taat kana "élmu pangaweruh jeung téhnologi salaku pituduh, ka pasar salaku pituduh, kana kualitas ngembangkeun, bakat salaku fundamental, nyieun kauntungan ku manajemen, jasa pikeun ménta credibility" Tujuan bisnis, nyandak nu ilmiah, profésional, jalan ngembangkeun badag skala.

"Gas Juxian" - kalayan integritas sareng kualitas salaku tujuan, pikeun humanisasi, diversifikasi, skala salaku tujuan pangwangunan.