• 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 1 (5)
  • 1 (6)
  • 1 (7)
  • 1 (8)
  • 1 (9)
  • 1 (10)

Produk Unggulan

Kadatangan anyar

Warta

Saha Urang

Hangzhou Juxian Gas Equipment Manufacturing Co., Ltd. perenahna di tepi Walungan Fuchun anu éndah, di Taman Industri Hangzhou Fuyang Xukou, antara Hangzhou West Lake sareng tempat anu indah-Qiandao Lake, kalayan ékonomi maju sareng transportasi anu saé.

Hangzhou Juxian Gas Equipment Manufacturing Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus dina purifikasi gas, pamisahan sareng campur.

Ibukota didaptarkeun 30 juta yuan, parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO-9001.

Pausahaan geus salawasna keukeuh nyandak sains jeung téhnologi salaku gaya nyetir, nyokot jalur ngembangkeun diversified tur badag skala, boldly innovating, pioneering na enterprising, sarta ngembang ka arah industrialisasi tinggi-tech.

  • Hangzhou Juxian Gas Equipment Manufacturing Co., Ltd.