Tipe JXZ gabungan pengering titik embun rendah

Katerangan pondok:

Digabungkeun dryer titik embun low (singketan tina: dryer gabungan) mangrupakeun titik embun low parabot drying integral tina katirisan dryer na adsorption dryer.The dryer refrigerated boga kaunggulan euweuh leungitna gas sarta konsumsi énergi low, tapi boga watesan suhu titik embun. .The dryer boga kaunggulan titik embun low, tapi disadvantage leungitna badag gas didaur.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip kerja tina

Digabungkeun dryer titik embun low (singketan tina: dryer gabungan) mangrupakeun titik embun low parabot drying integral tina katirisan dryer na adsorption dryer.The dryer refrigerated boga kaunggulan euweuh leungitna gas sarta konsumsi énergi low, tapi boga watesan suhu titik embun. .The dryer boga kaunggulan titik embun low, tapi disadvantage leungitna badag gas didaur.The dikombinasikeun low titik embun dryer dikembangkeun ku parusahaan urang integrates kaunggulan masing-masing tina mesin drying tiis tur nyeuseup mesin drying, maximizes kaunggulan duanana ngaliwatan. sambungan pipa lumrah jeung collocation kapasitas, sarta achieves kinerja ongkos pangluhurna.

dryers gabungan utamana diwangun ku dryers beku sarta dryers adsorption, sarta kadangkala napel kalawan filtration saluyu, panyabutan lebu, panyabutan minyak jeung alat sejenna, ku kituna dryer nu bisa adaptasi jeung lingkungan gas leuwih kompleks.

ciri teknis

● Bagian tina mesin drying tiis ngagunakeun refrigeration dehumidification, Siklon hawa separation process.The mesin drying adopts tekanan ayun adsorption, adsorption robah hawa sarta séjén process.If aya filtration saluyu, panyabutan lebu, panyabutan minyak jeung alat sejen, aya interception langsung , tabrakan inersia, pakampungan gravitasi sarta mékanisme nyaring séjén.

● operasi stabil, karya dipercaya, operasi unguarded jangka panjang.

● Sumber panas regenerative (bagian tina mesin drying rada dipanaskeun) adopts pemanasan listrik, sarta léngkah regenerative ngadopsi pemanasan + niupan cooling.

● Ngagunakeun hawa garing sorangan salaku sumber gas renewable, konsumsi gas low.

● switching siklus panjang.

● Operasi otomatis, operasi unattended.

● konfigurasi lumrah komponén sistem refrigeration, laju gagalna low.

● Ngadopsi éléktronik calakan atanapi floating jenis bola alat kokotor otomatis pikeun ngawujudkeun fungsi kokotor otomatis.

● aliran prosés basajan, laju gagalna low, ongkos investasi low.

● Gampang beroperasi jeung mertahankeun.

● Operasi automation listrik basajan, kalawan indikasi parameter operasi utama, sarta alarm sesar perlu.

● pabrik mesin, euweuh instalasi base indoor.

● papasangan pipa merenah tur instalasi.

5

indikator teknis

Kapasitas penanganan hawa 1~Nm3/min
Tekanan gawé 0.6 ~ 1.0mpa (7.0 ~ 3.0mpa produk bisa disadiakeun nurutkeun sarat pamaké)
hawa inlet hawa tipe hawa normal: ≤45 ℃ (Min 5 ℃);
tipe suhu luhur: ≤80 ℃ (Min 5 ℃)
Modeu tiis hawa tiis / cai tiis
Titik embun produk rengse -40 ℃ ~ -70 ℃ (titik embun atmosfir)
Inlet sareng outlet turun tekanan hawa ≤ 0,03mpa
Ngalihkeun waktos 120 mnt (adjustable) (rada panas) 300 ~ 600s (adjustable) (teu panas)
Konsumsi gas regenerated 3 ~ 6% kapasitas dipeunteun
Métode regenerasi regenerasi termal mikro / regenerasi non termal / séjén
Sumber kakuatan AC 380V/3P/50Hz(ZCD-15 jeung luhur);AC 220V/1P/50Hz(ZCD-12 jeung handap)
Suhu lingkungan ≤42 ℃

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami