Warta

  • Work safety should be strengthened

    Kasalametan gawé kudu diperkuat

    Dina isuk 9 Oktober, pausahaan ngayakeun rapat ngeunaan kaamanan gawé dina sistem pikeun nyimpulkeun kaamanan gawé sarta pencegahan sarta kontrol wabah dina kuartal katilu, nganalisis kaayaan kaamanan ayeuna jeung masalah aya, sarta rencanana karya konci pencegahan kaamanan di. kuartal kaopat.Gen...
    Maca deui
  • Engineering cases of nitrogen and oxygen production equipment in other industries

    Kasus rékayasa alat produksi nitrogén sareng oksigén dina industri sanés

    mesin nitrogén, salaku hiji alat separation hawa, bisa misahkeun purity tinggi gas nitrogén ti air.Because nitrogén mangrupa gas mulya, éta mindeng dipaké salaku gas pelindung.Nitrogen éféktif bisa nyegah oksidasi dina nitrogén purity tinggi environment.The kategori handap tina industri atawa widang ...
    Maca deui
  • Pursue green fashion and embrace green life

    Ngudag fashion héjo sarta nangkeup hirup héjo

    Dina 15 Agustus, konferensi gawé produksi kaamanan perlindungan lingkungan Kota fuyang dilaksanakeun, rapat dina 2021 pencegahan polusi udara jeung tugas kontrol anu disusun jeung deployed, sarta ngaluarkeun pencegahan polusi udara jeung rencana palaksanaan kontrol. Numutkeun rencana, kota bakal mawa o ...
    Maca deui
  • Remote send acacia Chinese dream, thousands of miles where meet

    Jauh ngirim akasia Cina ngimpi, rébuan mil mana papanggih

    Festival Pertengahan Autumn tumiba dina dinten ka-15 dina bulan ka-8 dina kalénder lunar.Legenda nyebutkeun yen Hou Yi jeung Chang 'e hirup babarengan di bumi.Hiji poé, Chang 'e keur nyeuseuh baju di sisi walungan nalika manéhna nempo cerminan dirina dina cai sarta sadar yén manéhna geus kolot. Jadi hou Yi indit...
    Maca deui
  • Holding of business management meetings

    Ngayakeun rapat manajemén bisnis

    Dina 5 Oktober solstice 7, "sési kadua konferensi gawé manajemén perusahaan" dilaksanakeun di parusahaan, pasamoan téh pikeun pinuh nerapkeun sumanget konferensi gawé 2021 timely jeung rapat penting, dina 1 Agustus - karya manajemén parusahaan, dina dasar jelas keur peri...
    Maca deui