Alat pemurnian pembawa karbon JXT

Katerangan pondok:

Boh dina deoxidization katalitik sareng deoxidization kimiawi, peryogi hidrogén, tapi kakurangan sumber hidrogén di sababaraha daérah, khususna nyetél alat produksi hidrogén dékomposisi amonia.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip gawé

Duanana dina deoxidization katalitik jeung deoxidization kimiawi, perlu hidrogén, tapi kurangna sumber hidrogén di sawatara wewengkon, husus nyetél alat produksi hidrogén dékomposisi amonia, kayaning lingkungan produksi jeung teu ngidinan atawa pamaké atawa henteu, kituna, urang ngagunakeun purifikasi beban karbon. alat, dina suhu nu tangtu, tapi residual oksigén jeung katalis karbon jeung réaksi oksidasi karbon: The CO2 dihasilkeun ku C + O2 ieu dihapus ku prosés adsorption switch tekanan sarta deeply dehydrated pikeun ménta nitrogén purity tinggi (99,9995%). tambahan karbon deoxidizer sarta teu merlukeun pamakéan hidrogén.

Sistim nu boga téhnologi canggih, stabilitas alus tur purity tinggi nitrogén.

5

indikator teknis

◆ Eusi nitrogén: 10-1000Nm3 / h

◆ purity nitrogén: ≥99.9995%

Eusi oksigén: ≤5PPm titik embun: ≤-60 ℃

33

ciri teknis

◆ stabilitas alus, eusi oksigén ieu mastikeun dikawasa dina 5PPm;

◆ purity High, purity nitrogén ≥99.9995%;

◆ eusi cai low, titik embun ≤-60 ℃;

◆ H2 bébas, cocog pikeun hidrogén, oksigén boga syarat ketat prosés.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami