Tekanan ayun adsorption mesin produksi nitrogén

Katerangan pondok:

Nitrogén nyieun parabot loba dipaké dina éléktronika, kadaharan, metallurgy, kakuatan listrik, kimia, minyak bumi, ubar, tékstil, bako, instrumentation, kontrol otomatis tur industri lianna, sakumaha gas atah, gas panyalindungan, gas ngagantian jeung gas sealing.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Nitrogén nyieun parabot loba dipaké dina éléktronika, kadaharan, metallurgy, kakuatan listrik, kimia, minyak bumi, ubar, tékstil, bako, instrumentation, kontrol otomatis tur industri lianna, sakumaha gas atah, gas panyalindungan, gas ngagantian jeung gas sealing.

Prinsip Kerja

tekanan ayun adsorption parabot nitrogén nyaéta pamakéan tabung molekular karbon salaku adsorbent, ngagunakeun prinsip adsorption tekanan ayun pikeun ménta equipment.Under nitrogén A tekanan tangtu, pamakéan oksigén dina hawa, nitrogén dina adsorption molekular karbon dina beungeut béda. , nyaéta tabung karbon molekular dina difusi adsorption oksigén ti nitrogén, ngaliwatan kontrol programmable of lawang klep pneumatic jeung nutup, siklus alternatif, ngahontal A, B dua adsorption tekanan munara jeung prosés stripping vakum, separation lengkep oksigén jeung nitrogén, meunang purity tinggi. nitrogén.

Fitur

1. alat-alat nu boga struktur kompak, terpadu skid-dipasang, tapak suku leutik, euweuh infrastruktur sarta kirang investasi.

2. Gampang ngamimitian sareng ngeureunkeun, gancang ngamimitian sareng ngahasilkeun gas.

3. Exquisite, noise low, euweuh polusi, kinerja seismik kuat.

4. prosés basajan, produk dewasa, separation adsorption dilumangsungkeun dina suhu kamar, operasi dipercaya, laju gagalna low, pangropéa merenah, béaya rendah.

Pangropéa saatos-jualan

1. unggal shift rutin pariksa naha knalpot knalpot ieu emptied normal.

Silencer knalpot kayaning ngurangan bubuk karbon hideung nunjukkeun yén bubuk ayakan molekular karbon, kudu dipareuman langsung.

3. ngabersihan lebu jeung kokotor dina beungeut pakakas.

4. Pariksa tekanan inlet, suhu, titik embun, laju aliran jeung eusi minyak hawa dikomprés rutin nbiasa.

5. Pariksa serelek tekanan tina sumber hawa nyambungkeun bagian tina jalur hawa kontrol.

Solusi

1. pipa PU, gauges tekanan, valves bal blowdown, tekanan ngurangan valves na valves solenoid kudu diganti nurutkeun lingkungan gawé maranéhanana sarta pamakéan sabenerna.Nalika pipa PU, gauges tekanan, valves bal blowdown, klep pangurangan tekanan sareng klep solenoid retak, yuswa atanapi diblokir, aranjeunna kedah diganti dina waktosna.

2 tabung molekular, ngagantian karbon diaktipkeun kedah gumantung kana kapasitas adsorption sarta pamakéan waktos, sanggeus hirup tina tabung molekular, aya leuwih bubuk dina kaluar tina munara adsorption, sarta kapasitas nitrogén, kapasitas adsorption aktif kudu dianggap nalika ngagantian. .Ganti, teu ngan kudu ngaganti bagian tina ngagantian, tapi sakabeh ngagantian, ku kituna teu mangaruhan pangaruh adsorption.

3.The ngagantian unsur filter kedah gumantung kana bédana tekanan saméméh jeung sanggeus filter sarta waktu pamakéan.Nalika ngagantian, éta henteu ngan ukur kedah ngagentos sabagian, tapi sadayana, ku kituna henteu mangaruhan pangaruh panyabutan minyak.

Nalika ngagentos asesoris, pilih asesoris anu disayogikeun ku perusahaan urang, sabab ngan asesoris anu disayogikeun ku perusahaan urang tiasa mastikeun pamasangan sareng kinerja operasi alat asesoris.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk