JXJ efisiensi tinggi precision filter

Katerangan pondok:

Lingkungan atmosfir hawa bébas dikomprés ku compressor hawa, salah sahiji bahan ngabahayakeun kayaning Uap, lebu, halimun minyak jeung hawa dikomprés kana alat pneumatic sarta instrumen, éta teu lila saméméh hawa tinggi na kalembaban luhur sarta hawa tekanan tinggi. pikeun alat pneumatic mahal, alat jeung ngabalukarkeun pipe korosi serius, sajaba mangaruhan kualitas produk


Rincian produk

Tag produk

Tinjauan

Lingkungan atmosfir hawa bébas dikomprés ku compressor hawa, salah sahiji bahan ngabahayakeun kayaning Uap, lebu, halimun minyak jeung hawa dikomprés kana alat pneumatic sarta instrumen, éta teu lila saméméh hawa tinggi na kalembaban luhur sarta hawa tekanan tinggi. pikeun alat pneumatic mahal, instrumen sarta ngabalukarkeun pipa korosi serius, sajaba mangaruhan kualitas produk, Mindeng alatan alat jeung alat misalignment jeung alat accidents.In Sajaba ti éta, loba sumber gas industri kayaning serat kimiawi, percetakan, nyemprot, Pergaulan, pneumatic. angkutan jeung prosés langsung lianna, sorangan merlukeun hawa dikomprés murni tur garing, teu ngidinan cai, minyak, lebu, jadi pamakéan dryer hawa dikomprés sarta ngarojong filter precision mangrupakeun jaminan dipercaya pikeun minuhan sarat ieu.

filter Precision mangrupakeun generasi anyar produk filter hawa dikomprés, kalawan efisiensi tinggi, hirup layanan panjang, ongkos operasi low of performance.The unggulan produk adopts parusahaan urang karek dimekarkeun tur elaborately dijieun unsur filter, nu dicirikeun ku struktur kompak, volume leutik. efisiensi purifikasi tinggi, ngagantian merenah tur instalasi, sarta fundamentally mastikeun pangaruh pamakéan.

Numutkeun sarat purifikasi tina hawa dikomprés, éta bisa dipaké kalawan rupa-rupa-efisiensi tinggi remover minyak, utama ngalirkeun filter jeung alat drying.

Parameter téknis

runtuyan produk konvensional

Model (Ngaran Parameter)

JXJ-1

JXJ-3

JXJ-6

JXJ-10

JXJ-15

JXJ-20

JXJ-30

JXJ-40

JXJ-60

Aliran hawa (Nm³ / mnt)

1

3

6

10

15

20

30

40

60

diaméterna nozzle hawa

DN25

DN32

DN40

DN50

DN65

DN65

DN80

DN100

DN125

Alat beurat net

(kg)

19

25

30

41

53

62

72

86

120

 

modél
Ngaran parameter

JXJ-

80

JXJ-

100

JXJ-

120

JXJ-

150

JXJ-

200

JXJ-

250

JXJ-

300

Aliran hawa (Nm³ / mnt)

80

100

120

150

200

250

300

diaméterna nozzle hawa

DN150

DN150

DN150

DN200

DN200

DN250

DN300

Alat beurat net

(kg)

150

190

220

240

265

290

320

Parameter téknis

1) Kapasitas penanganan hawa tingal nameplate tina séri produk konvensional atanapi peralatan produk

2) Dipeunteun hawa inlet tekanan tipe standar: 0.8mpa (Min: 0.4mpa; Max: 1.0mpa)tekanan tinggi: MPa

3) hawa inlet hawa dipeunteun ≤50 ℃ (Min 5 ℃)

4) Kandungan minyak sésa (tingali Tabél 2)

5) Efisiensi pamisahan cai (tingali Tabél 2)

6) Turunna tekanan hawa inlet sareng outlet (tingali Tabél 2)

7) hawa ambient ≤45 ℃

Parameter kinerja unggal inti filter

Tingkat saringan Precision filtration Minyak sésa Turunna tekanan awal
Kelas C 3 mikron 5 ppm 0,007 MPa atanapi kirang
Tahap T 1 emh m 1 ppm 0,01 MPa atanapi kirang
Hiji kelas 0.01m m 0,01 bagian per juta 0,013 MPa atanapi kirang
F 0.01m m 0,003 bagian per juta 0,013 MPa atanapi kirang

Nalika tekanan inlet robah, volume hawa dipeunteun kudu dilereskeun nurutkeun tabel di handap ieu.

tekanan impor MPa

0.1

0.2

0.3

0.4

0.5

0.6

0.7

0,8 atawa saluhureuna

Faktor koreksi

0.38

0.53

0.65

0.75

0.85

0.90

1

1.05

Sapertos:

Jxj-20/8 boga kapasitas perlakuan gas dipeunteun 20Nm3/ mnt, nalika tekanan inlet nyaeta 0.6mpa, volume gas bisa diolah: Q = 20 × 0.90 = 18Nm3/ mnt


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami