JXO tekanan ayun adsorption separation hawa parabot produksi oksigén

Katerangan pondok:

JXO tekanan ayun adsorption alat produksi oksigén ngagunakeun kualitas luhur zeolite tabung molekular salaku adsorbent, ngagunakeun prinsip adsorption tekanan ayun, langsung tina hawa dikomprés pikeun ménta oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip kerja tina

◆ Sanggeus ngasupkeun munara adsorption kalawan tabung molekular zeolit, nitrogén, karbon dioksida, uap cai dina hawa kaserep ku tabung molekular jeung oksigén kusabab laju difusi badag ngaliwatan adsorbent pikeun ngahontal separation.

◆ Nalika nitrogén jeung pangotor séjén adsorbed dina munara adsorption ngahontal gelar nu tangtu, ngurangan tekanan sangkan zeolit ​​molekular tabung desorption, ku kituna regenerasi adsorbent, bisa dipaké deui.

Bagan alur prosés

4

ciri teknis

1. Ngadopsi prosés produksi oksigén anyar, terus ngaoptimalkeun desain alat, ngurangan konsumsi énérgi jeung ibukota investasi.

2. calakan interlocking oksigén blanking alat pikeun mastikeun kualitas oksigén produk.

3. alat panyalindungan tabung molekular unik, manjangkeun umur jasa tina tabung molekular zeolit.

4. desain prosés sampurna, pangaruh pamakéan optimal.

5. aliran oksigén pilihan, purity sistem pangaturan otomatis, sistem ngawaskeun jauh, jsb.

6. operasi basajan, operasi stabil, gelar luhur ti automation, bisa ngawujudkeun operasi unmanned.

Pangropéa saatos penjualan

1, unggal shift rutin pariksa naha knalpot knalpot ieu emptied normal.

Silencer knalpot kayaning ngurangan bubuk karbon hideung nunjukkeun yén bubuk ayakan molekular karbon, kudu dipareuman langsung.

3, ngabersihan lebu jeung kokotor dina beungeut alat.

4. Pariksa tekanan inlet, suhu, titik embun, laju aliran jeung eusi minyak hawa dikomprés rutinBiasa.

5. Pariksa serelek tekanan tina sumber hawa nyambungkeun bagian tina jalur hawa kontrol.

indikator teknis

Produksi oksigén 3-400 nm3 / h
Kamurnian oksigén 90-93% (standar)
Tekanan oksigén 0.1-0.5mpa (bisa diatur)
Titik embun-embunan ≤-40 ~ -60 ℃ (dina tekanan atmosfir)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami