Produk

  • JXJ high efficiency precision filter

    JXJ efisiensi tinggi precision filter

    Lingkungan atmosfir hawa bébas dikomprés ku compressor hawa, salah sahiji bahan ngabahayakeun kayaning Uap, lebu, halimun minyak jeung hawa dikomprés kana alat pneumatic sarta instrumen, éta teu lila saméméh hawa tinggi na kalembaban luhur sarta hawa tekanan tinggi. pikeun alat pneumatic mahal, alat jeung ngabalukarkeun pipe korosi serius, sajaba mangaruhan kualitas produk

  • JXX high efficiency oil remover

    JXX efisiensi tinggi minyak remover

    Élmu Degreaser pikeun ngeset separation screw, pre nyaring tur condensing tipe filtration rupa purifikasi tersiér mangrupa sakabeh organik, bisa éféktif salian cai, panyabutan minyak, nyaring lebu, mun shorten prosés purifikasi hawa dikomprés, lajeng ngaliwatan pos-processing tina saringan precision, precision nyaring bisa ngahontal 0.1 um, eusi minyak residual tiasa kirang ti 0.03 mg / Nm3, kualitas purifikasi hawa meunang jaminan dipercaya.

  • JXZ type combined low dew point dryer

    Tipe JXZ gabungan pengering titik embun rendah

    Digabungkeun dryer titik embun low (singketan tina: dryer gabungan) mangrupakeun alat drying titik embun low ngahijikeun dryer katirisan sarta adsorption dryer.The dryer refrigerated boga kaunggulan euweuh leungitna gas sarta konsumsi énergi low, tapi boga watesan suhu titik embun. .The dryer boga kaunggulan titik embun low, tapi disadvantage leungitna badag gas didaur.

  • JXO pressure swing adsorption air separation oxygen production equipment

    JXO tekanan ayun adsorption separation hawa parabot produksi oksigén

    JXO tekanan ayun adsorption alat produksi oksigén ngagunakeun kualitas luhur zeolite tabung molekular salaku adsorbent, ngagunakeun prinsip adsorption tekanan ayun, langsung tina hawa dikomprés pikeun ménta oksigén.

  • JXY type waste heat regeneration dryer

    JXY tipe runtah panas regenerasi dryer

    Runtah dryer regenerative panas mangrupakeun tipe anyar dryer adsorption, ngayakeun milik panas regenerative, ogé teu kagolong kana euweuh regenerative panas, sarta milik adsorption ayun hawa, nya éta pamakéan hawa hawa compressor haseup panas regenerasi desiccant, adsorbent. Ieu sagemblengna regenerate, sanajan dina tekanan low 0,35 Mpa kaayaan gawé pamakean, salami laju beban compressor teu kurang ti 70%

  • Pressure swing adsorption nitrogen production machine

    Tekanan ayun adsorption mesin produksi nitrogén

    Nitrogén nyieun parabot loba dipaké dina éléktronika, kadaharan, metallurgy, kakuatan listrik, kimia, minyak bumi, ubar, tékstil, bako, instrumentation, kontrol otomatis tur industri lianna, sakumaha gas atah, gas panyalindungan, gas ngagantian jeung gas sealing.

  • JXH type micro heat regenerative dryer

    JXH tipe mikro panas regenerative dryer

    Mikro termal adsorption dikomprés dryer hawa nyaéta jenis adsorption dryer dimekarkeun ku nyerep kaunggulan adsorption termal jeung adsorption non termal dikomprés dryer hawa.It avoids kalemahan waktu switching pondok tur leungitna badag hawa regenerative tina adsorption non-termal hawa dikomprés. dryer, sarta ogé overcomes kalemahan konsumsi kakuatan badag tina adsorption termal dryer hawa dikomprés.

  • JXW no heat regenerative dryer

    JXW euweuh dryer regenerative panas

    Taya adsorption panas dryer hawa dikomprés mangrupakeun jenis parabot nu adopts prinsip adsorption ayun tekanan sarta euweuh métode regenerasi panas ka tegalan air.Adopt dikomprés klep disc pneumatic anyar jeung PLC controller program calakan sarta téhnologi canggih lianna, kalawan timing otomatis, switching otomatis, digawé. tampilan simulasi kaayaan sarta kirang konsumsi gas.

  • JXL refrigerated compressed air dryer

    JXL refrigerated dryer hawa dikomprés

    JXL runtuyan beku dryer hawa dikomprés (hereinafter disebut mesin drying tiis) mangrupakeun jenis pakakas pikeun drying hawa dikomprés nurutkeun prinsip beku dehumidification.The titik embun tekanan tina hawa dikomprés garing ku dryer tiis ieu tiasa handap 2 ℃ (tekanan normal titik embun -23) .Lamun parusahaan nyadiakeun efisiensi tinggi dikomprés filter hawa, éta bisa nyaring leuwih ti 0.01um pangotor padet, eusi minyak bisa dikawasa dina rentang 0.01mg / m3.

  • VPSAO vacuum pressure swing adsorption oxygen production equipment

    VPSAO tekanan vakum ayun adsorption parabot produksi oksigén

    Komponén utama dina hawa anu nitrogén jeung oksigén, ngagunakeun hawa ambient, nitrogén jeung oksigén dina hawa dina zeolit ​​molekular tabung (ZMS) kinerja adsorption béda (oksigén bisa lulus tur adsorption nitrogén), ngarancang prosés luyu, sarta nyieun nitrogén. jeung separation oksigén pikeun meunangkeun oksigén.

  • JXQ hydropurification unit

    Unit hidropurifikasi JXQ

    Dina aksi katalis, hidrogén meta jeung sumber hidrogén dina sistem, ngaluarkeun oksigén sésa, dehydrogenates salajengna, lajeng asup kana sistem drying pikeun dehidrasi jero pikeun ménta nitrogén purity tinggi.

  • JXT carbon carrier purification device

    Alat pemurnian pembawa karbon JXT

    Boh dina deoxidization katalitik sareng deoxidization kimiawi, peryogi hidrogén, tapi kakurangan sumber hidrogén di sababaraha daérah, khususna nyetél alat produksi hidrogén dékomposisi amonia.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2