Ngudag fashion héjo sarta nangkeup hirup héjo

Dina 15 Agustus, konferensi gawé produksi kaamanan perlindungan lingkungan Kota fuyang dilaksanakeun, rapat dina 2021 pencegahan polusi udara jeung tugas kontrol anu disusun tur deployed, sarta ngaluarkeun pencegahan polusi udara jeung rencana palaksanaan kontrol. Numutkeun rencana, kota bakal ngalaksanakeun. sapuluh perang tangguh ngalawan polusi udara taun ieu, nyaéta kieu:

1.Strengthening kadali polusi lebu

2. Optimalkeun campuran industri jeung énergi

3. Kontrol polusi perusahaan industri

4. Strengthening kadali sumber non-titik jeung sumber polusi

5. Pencegahan jeung kontrol polusi kandaraan motor

6. Ningkatkeun kamampuan ngawaskeun lingkungan

7. Ningkatkeun kapasitas tanggap darurat lingkungan

8. Nguatkeun konstruksi légal panyalindungan lingkungan

Ngarojong proyék santunan restorasi ékologis

Ukuran lengkep ngawengku: 1. Pikeun ngaoptimalkeun campuran industri jeung énergi, naekeun ambang asupna, ngarumuskeun daptar proyék pikeun panduan aksés, sarta mastikeun ngadalikeun kapasitas anyar industri kalawan konsumsi énergi tinggi jeung émisi tinggi;2.We resolutely bakal ngeureunkeun pangwangunan proyék ilegal dina konstruksi di industri jeung overcapacity.We serius bakal ngaronjatkeun distribusi spasial industri, ajak usaha beurat jeung kimia pikeun ngumpul di taman professional, jeung mastikeun ngawatesan pangwangunan proyék-émisi tinggi di. ecologically rapuh atawa lingkungan sénsitip areas.We bakal ngamajukeun énergi anyar jeung téknologi anyar, nyepetkeun pamutahiran téhnologis di usaha, vigorously ngamekarkeun ékonomi sirkular jeung ékonomi héjo, piara jeung nguatkeun konservasi énergi jeung industri panyalindungan lingkungan, jeung ngamajukeun pangwangunan inovatif jeung industri. aplikasi téhnologi panyalindungan lingkungan utama jeung alat jeung produk.2.Dina hal nguatkeun kontrol sumber non-titik sareng sumber polusi, dina ahir Oktober 2021, sadaya boiler pemanasan batubara pikeun warga kota di pusat kota bakal dileungitkeun. wewengkon urban county (kota, kacamatan), boiler pemanasan batubara-dipecat di wewengkon pemanasan non-sentral bakal phased kaluar sarta diganti ku boiler énergi bersih, pompa panas gas disebarkeun sarta téknologi lianna. Dina ahir Januari 2021, urang bakal ngarumuskeun rencana palaksanaan, nyieun daptar governance, sarta nyieun jelas kamajuan karya urang. Salila periode pemanasan 2021, leuwih ti tilu proyék démo ngeunaan ngagantian pemanasan disebarkeun bakal réngsé di unggal county atawa kota.3.Dina watesan kontrol polusi tina usaha industri, nurutkeun sarat tina période katilu genep standar lokal pikeun polutan hawa di Propinsi Zhejiang (1 Maret 2021), pausahaan polusi hawa konci di propinsi Zhejiang bakal ngahontal émisi baku on jadwal; boilers industri jeung kilns di kota bakal comprehensively robah jeung direnovasi.The 130-kilométer pasagi zone no-ngaduruk di puseur dayeuh bakal ngaleungitkeun jeung nyaram pangwangunan fasilitas ngaduruk suluh-polusi luhur.Sadaya county (kota jeung distrik) wajib fase kaluar, ngabongkar atawa ngalarang pangwangunan boilers batubara-dipecat industri tina 10 ton atawa kirang.Di wewengkon séjén, sadaya boiler industri-dipecat batubara jeung kilns minuhan standar émisi. pamaréntah rahayat kalawan kakuatan persetujuan pikeun nutup. Nepi ka tungtun taun 2021, sakabeh usaha leutik jeung sedeng bakal minuhan standar governance. Kali ieu, tanjeunna ngumumkeun rencana palaksanaan pencegahan sarta kontrol polusi udara di Zhuhai mangrupakeun proyék mata pencaharian pamaréntah pikeun nyieun usaha hébat pikeun ngaronjatkeun lingkungan jeung ngajaga mata pencaharian masarakat.Éta ogé ukuran penting pikeun saluyu sareng tren sains sareng téknologi sareng ngamajukeun panyesuaian struktur industri.

Dina rencana ieu, jelas diusulkeun ngagunakeun dandang énergi bersih sareng téknologi pompa panas gas anu disebarkeun pikeun ngagentos boiler pemanasan batubara padumukan, anu nyayogikeun kasempetan pangembangan bersejarah pikeun promosi sareng aplikasi pompa panas gas sareng produk boiler surya perusahaan urang. .Kami yakin yén……Bakal ngamangpaatkeun kawijakan spring angin di 2021, pikeun realisasi tujuan strategis pangwangunan perusahaan pikeun nyieun kabisat bersejarah,……Cai jernih jeung langit biru nyieun kontribusi alatan, sarta diperkirakeun ngajalankeun bahan baku sabudeureun, manufaktur parabot, aplikasi komérsial sarta industri patali séjén flourish.


waktos pos: Oct-30-2021