Ngayakeun rapat manajemén bisnis

Dina 5 Oktober solstice 7, "sési kadua konferensi gawé manajemén perusahaan" dilaksanakeun di parusahaan, pasamoan téh pikeun pinuh nerapkeun sumanget konferensi gawé 2021 timely jeung rapat penting, dina 1 Agustus - karya manajemén parusahaan, dina dasar jelas pikeun hiji periode waktu dina satengah kadua jeung di operasi hareup jeung gagasan manajemén, tujuan manajemén jeung prioritas, Innovatively nempatkeun maju ka "perenah badag, tim leutik, division rupa kuli, inovasi" goals.The lulugu strategis pausahaan. jeung departemén dilaporkeun dina parantosan 2021 tujuan misi, masalah utama aya dina karya jeung gagasan karya pikeun satengah kadua taun.1 - Agustus, sadaya cabang jeung departemén raket sabudeureun udagan tina reservasi awal parusahaan urang, aktip ngalaksanakeun éta. nangkep produk, manajemén, pamasaran, keupeul gawé babarengan jeung gawé tim, standarisasi manajemén, inovasi, ketok poténsial, open source throttling, salajengna ningkatkeun parusahaan anti resiko ability, pikeun ngabubarkeun faktor pasar ngarugikeun, Aktif ngalaksanakeun tata proyék jeung palaksanaan jeung manajemén ngembangkeun pausahaan, ilmiah dirumuskeun ukuran jeung métode pikeun ngarengsekeun tugas bisnis, napelkeun tanggung jawab ka jalma jeung decompose tugas lapisan demi lapisan, peletakan pondasi alus keur ajeg jeung ngembangkeun sehat pausahaan.

1

General manajer Zhang dijieun ucapan penting sanggeus laporan karyana.Anjeunna pinuh affirmed parusahaan dina 1 Agustus ka unggal prestasi gawé, sarta paménta dina dasar prestasi geus diala, nguatkeun manajemén, ka titik, tabungan ongkos dina waktos anu sareng. ngaronjatkeun biaya per Unit kaluaran, sarta aktip dilegakeun pasar, grab sumberdaya, nyieun titik kauntungan anyar jeung Maung Bandung, aktip ngalengkepan pausahaan dikaluarkeun taun ieu tasks bisnis.Mr.Zhang negeskeun yén strategi nangtukeun kasuksésan atanapi kagagalan, sareng detil ngajantenkeun prestasi anu sampurna.Departemen kedah narékahan pikeun ngaronjatkeun daya saing inti jeung motivasi nurutan-up pikeun ngembangkeun sehat sarta gancang tina perusahaan tina aspék ngembangkeun parusahaan, efisiensi operasi, inovasi manajemén, manajemén finansial sarta strengthening learning.The sirah unggal cabang kedah salajengna ningkatkeun kamampuhan-nyieun kaputusan strategis, sarta unggal departemén kedah ngaronjatkeun pangabisa inovasi manajemén, ku kituna pikeun mastikeun yén Zhongtian Haoyu mangrupakeun perusahaan modern pinuh kreativitas, pangaruh jeung efektivitas tempur.

General Manajer Zhang nunjuk kaluar yén dina panempoan operasi hareup parusahaan jeung karya manajemén, stressed yén urang kedah nyandak ngembangkeun ilmiah salaku téma, nyandak transformasi mode ngembangkeun salaku garis utama, éféktif nguatkeun operasi sarta manajemén kamampuhan, ngamajukeun inovasi. , pamutahiran jeung efisiensi operasi sarta manajemén work.Operation jeung manajemen mangrupakeun titik awal utama pikeun kualitas sarta benefit usaha, hiji karya penting pikeun ngembangkeun sustainable pausahaan, hiji proyék dasar pikeun ngokolakeun jeung ningkatkeun brand parusahaan, sarta unsur penting. of power soft power.General Manajer Zhang ditanya kabeh cabang jeung departemén nyandak operasi sarta manajemén karya salaku arah utama pikeun nangkep, nguatkeun pangwangunan kapamimpinan operasi sarta manajemén, baé utama dina muatan tina operasi sarta manajemén karya salaku prioritas luhur, kaasup dina agenda utama; Nguatkeun latihan operasi sarta manalembaga fungsional gement jeung tim manajemen, ngalatih siswa sistem téknis luhur kana manajer sarta tanaga manajemén senior, sarta nempatkeun operasi sarta manajemén gawé jeung produksi dina posisi anu sarua; Ningkatkeun kamampuhan manajemén tim, ngaronjatkeun kualitas perusahaan tur efisiensi; Nguatkeun manajemén kontrak jeung manajemén ongkos ka Nyiptakeun lingkungan pangembangan tanpa halangan; Taat kana standarisasi, prosedural, standarisasi, manajemén prosés anu disampurnakeun; Taat pikeun ningkatkeun kasadaran, ngalakukeun padamelan anu saé dina penilaian perusahaan, pituduh kami pikeun ngarobih cara pangwangunan sareng ningkatkeun kapasitas manajemén.

Rapat dipungkas dina 7 Oktober kalayan suksés parantosan agenda éta.


waktos pos: Oct-07-2021